Sint-Truidersteenweg 154 - 3840 Borgloon
Tel.: 012 77 96 97012 77 96 97
Wij gaan voor niets minder dan perfectie!

Tattoo naar wens bijwerken 

Zijn de kleuren van uw tattoo aan het vervagen? Wilt u een extra patroon of tekening op uw bestaande tattoo laten zetten? Doe dan een beroep op onze professionals uit Borgloon.

Kwalitatief materiaal

Het bijwerken van uw tattoo is voor onze specialisten een fluitje van een cent. We beschikken over het meest hoogstaande materiaal in de sector en bieden u eindeloze mogelijkheden. Alle kleuren, vormen en patronen worden nauwkeurig geperfectioneerd. Dankzij onze opleiding en ervaring bieden we u graag vrijblijvend verantwoord advies. Zo geniet u langdurig van ons vakwerk. Welke afwerking u ook verkiest, u kunt steeds rekenen op bijzonder goedkope prijzen.

Vlotte service verzekerd

Om wachttijden te vermijden werken we op woensdag en zaterdag enkel op afspraak. Daarnaast hanteren we ‘s avonds flexibele openingsuren. We werken uw tattoos sowieso snel en secuur af volgens het boekje. U bent dus zeker van een vlotte en aangename samenwerking. Interesse om uw tattoo te laten bijwerken in Borgloon? Dan verwelkomen wij u binnenkort graag in onze shop!

Clikc+